Ring til os

Århus elektriker med brede kompetencer

​Søger du en Århus elektriker, er vi hos Linde Electric specialister i alle former for el-arbejde. Vi kører i hele Århus, hvor vi har serviceret mange tilfredse kunder gennem årene. 

Når du bestiller os til en opgave, får du en kompetent og erfaren Århus elektriker ud, som er personlig og nærværende. God service og håndværk i høj kvalitet er det, vi lever af. 

Vi har kompetencer inden for alle former, for elektriker-arbejde. Vores montører er dygtige til alt, fra små reparationer til montering af hele løsninger. Vi er naturligvis autoriseret, så du kan være sikker på, at vi udfører alt, efter gældende love og regler på området.

Professionel Århus elektriker med stor kundeportefølje

Alene i Århus har vi en fast kundeportefølje på omkring 6.000 kunder. Som Århus elektriker gør vi en dyd ud af at levere de bedste løsninger og den bedste service. 

Det skal være en oplevelse at være kunde hos os, og du skal fornemme tilliden og pålideligheden til vores kompetente medarbejdere, der alle naturligvis er certificerede og uddannede elektrikere. 

Vi sætter kvalitet og driftssikkerhed i højsædet, så du får et holdbart resultat. Har du brug for en Århus elektriker, kommer vi gerne forbi og ser på din opgave.

Ingen opgaver er for store eller små

Hos os er der ingen forskel på, om der er tale om en stor eller lille opgave. Vi servicerer private, såvel som store erhvervskunder og alle får den samme gode service, og håndværk i høj kvalitet. 

Har du et forestående projekt eller opgave, er vi parate til at hjælpe dig, når du har brug for os, i Århus nærområde.

Kontakt os på telefon 86 18 22 81, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for dig. 

Vælg os, hvis du sætter pris på en Århus elektriker, der kan sit kram.​

Ring 22 88 22 81 / 86 18 22 81 - eller send en mail og vi kontakter dig inden for 30 min.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ER DIN EL-SIKKERHED I ORDEN

Virker dit fejlstrømsrelæ? Et tryk på testknappen er ikke en kontrol, denne knap bruges kun til motion og vedligeholdelse af relæet.

Se kampagne​

Linde Electric A/S - Søren Frichs Vej 20, 8000 Aarhus C - Tlf.: 86 18 22 81 - info@linde-electric.dk