Ring til os

Hadsten elektriker med stor erfaring

Skal du bruge en kompetent Hadsten elektriker til en opgave i Hadsten, har vi hos Linde Electric altid en dygtig elektriker til rådighed for dig. 

Vi tilbyder alle services inden for elektriker-arbejde, hvorfor du altid kan komme til os, når du har brug for hjælp til el-arbejde. Vi er autoriserede elektrikere, der alle har relevant uddannelse og certificering. 

Vi er et yderst kvalitetsbevidst firma, der lever af, at levere god service og håndværk i høj kvalitet. 

Skal du bruge en Hadsten elektriker til et kommende projekt inden for erhverv, eller har du brug for hjælp til en installation i hjemmet? 

Hos os er der ingen forskel på vores kunder. Alle kan se frem til et højt serviceniveau og godt håndværk.

Perfektionistisk Hadsten elektriker

Når der skal installeres el eller udføres el-arbejde såsom reparationer og eftersyn, skal det udføres af en autoriseret el-installatør. 

Vi har altid en erfaren Hadsten elektriker, der kan hjælpe dig, når du har brug for det.​

For at sikre at vi kan tilbyde en god service og håndværk i høj kvalitet, holder vi os opdateret på vores uddannelse med kurser. Det gør os i stand til at være med på, hvad der sker af udvikling inden for nye love og regler. 

Alle vores montører, leverer altid en service, der afspejler vores forretningsmodel, om at tiltale kunden i øjenhøjde, og udvikle os konstant. 

Vi er perfektionistiske. Har du et projekt, du skal bruge en Hadsten elektriker til, er vi parate til at hjælpe dig.

Kompetent og professionelt el-arbejde

Som kompetent og professionel Hadsten elektriker er vi klar til at servicere dig efter bedste evne. Vi tager imod alle former for opgaver - store som små. 

Med fokus på driftssikkerhed, skaber vi gode løsninger for vores kunder, der holder i mange år. Vi anvender de bedste komponenter og dele i vores arbejde, som er slidstærke og robuste.

Kontakt os, hvis du står og mangler en elektriker i Hadsten til en opgave eller et større projekt. Ring til os på telefon 86 18 22 81 for at få et uforpligtende tilbud.​

ER DIN EL-SIKKERHED I ORDEN

Virker dit fejlstrømsrelæ? Et tryk på testknappen er ikke en kontrol, denne knap bruges kun til motion og vedligeholdelse af relæet.

Se kampagne​

Linde Electric A/S - Søren Frichs Vej 20, 8000 Aarhus C - Tlf.: 86 18 22 81 - info@linde-electric.dk