Ring til os

Hvidevareservice af alle typer maskiner

Hos Linde Electric tilbyder vi professionel hvidevareservice af alle typer maskiner i området omkring følgende byer:

  • Lystrup
  • ​Risskov
  • ​Højbjerg

​Vi er en kompetent virksomhed, der har vores kunders behov i fokus. Vi udfører service på alle former for hårde hvidevarer, som af og til, har brug for et grundigt eftersyn.

Vi har mange års erfaring med alle mærker, modeller og årgange, hvorfor du trygt kan henvende dig til os, når du har brug for kyndig hvidevareservice.

Oplever du problemer med dine maskiner, bør du omgående få en specialist til at se på det.

Det kan udvikle sig til noget værre, der potentielt kan ødelægge dine hvidevarer. Vi er klar til at hjælpe.​

GRUNDIG OG EFFEKTIV HVIDEVARESERVICE

Har du brug for en ekspert til hvidevareservice af dine maskiner, anvender vi udelukkende de bedste reservedele ved eventuel reparation. 

​Ønsker du at få en fast serviceaftale, hvor vi med jævne mellemrum kommer forbi og servicerer dine apparater, kan vi skræddersy en god aftale til dig. 

Alle vores elektrikere er erfarne fagfolk, der leverer god service og hvidevareservice i høj kvalitet. Vi holder os løbende opdateret med ny teknologi og redskaber, således at vi kan tilbyde dig den bedste service. 

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, så kontakt os ganske uforpligtende.

Højt serviceniveau og kompetente fagfolk

Sætter du pris på at vide, at dine hvidevarer er i gode hænder, når du får udført hvidevareservice? Så er vi parate til at træde til, når du har brug for det. 

Vi er effektive og grundige i alt, hvad vi foretager os og vi sætter en ære i, at stille vores kunder tilfredse, med godt håndværk og et højt serviceniveau.Du kan kontakte os på telefon 86 18 22 81, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig. 

Vi har særdeles konkurrencedygtige priser på blandt andet reparation af vaskemaskiner og opvaskemaskiner.

ER DIN EL-SIKKERHED I ORDEN

Virker dit fejlstrømsrelæ? Et tryk på testknappen er ikke en kontrol, denne knap bruges kun til motion og vedligeholdelse af relæet.

Se kampagne​

Linde Electric A/S - Vejlbjergvej 18 - 8240 Risskov - Tlf.: 86 18 22 81 - Fax: 86 78 22 81 - info@linde-electric.dk