Ring til os

MÅLSÆTNING OG VISION

Målsætning:
Vi har siden 2005 arbejdet på bedre service for alle vores kunder. Vores målsætning er ikke endelig, da der hele tiden sættes nye krav til os som håndværkere og leverandører. Derfor kan der ikke sættes en endelig målsætning for dette - vi skal altid levere den korrekte service i den givne situation. Altid behandle kunden således de er tilfredse, dette kan kun ske ved en løbende udvikling i firma og løbende undervisning af de ansatte.

Vision:

Filosofi i firma er service, kvalitet og korrekt rådgivning. Alle stiller efter disse målsætninger, men lige så vigtigt er det når der sker en misforståelse eller fejl på en opgave - hvordan løser man dette til alles tilfredshed? Vi sørger altid for kunden får en tilfredsstillende løsning, således de altid har en god oplevelse når vi er færdige. Vi samarbejder tæt sammen med kunden hver gang de skal have noget udført.
For de fleste ombygger man kun en gang, uanset om det er en lille eller stor opgave er det en drøm for kunden der skal til at gå i opfyldelse, og det har vi i tankerne når vi udfører arbejdet. Meget arbejde er rytine for os, men vi har fokus på kundens drømme projekt eller bolig, dette er det mindste vi kan tilbyde når kunden bruger mange penge på deres drømme projekt.

Medarbejdere:

Vi har kun danske uddannede elektriker i huset, derved sikre vi den kvalitet der kræves ude ved kunden. Vi mener der skal bruges uddannet arbejdskraft når vi har med installationer der både kan være farlige, men også dyre hvis driftsikkerhed ikke er i orden. 

Vores elektriker får løbende uddannelse og kurser således de er opdateret med den ny viden og produkt kendskab der er nødvendigt for at kunne rådgive kunde korrekt.
Alle medarbejdere går meget op i deres arbejde, dette resultere i et godt arbejdsmiljø og glade ansatte - hvilket også smitter af på både kunder, og den måde arbejdet bliver udført på. Dette er en meget vigtig parameter i vores firma vision, da vi ikke kan levere den korrekte service uden de rigtige medarbejdere.

Miljø:

Vi håndterer vores affald efter de miljøregler der er, og går meget op i sortering af vores affald. Vi har fokus på at vores efterkommere også skal kunne være her, derfor har vi valgt at bruge lidt flere resurser på affaldshåndtering i det daglige.

ER DIN EL-SIKKERHED I ORDEN

Virker dit fejlstrømsrelæ? Et tryk på testknappen er ikke en kontrol, denne knap bruges kun til motion og vedligeholdelse af relæet.

Se kampagne​

Linde Electric A/S - Søren Frichs Vej 20, 8000 Aarhus C - Tlf.: 86 18 22 81 - info@linde-electric.dk