Ring til os

GENERELT

Klientel:
Vi har mange større erhvervskunder i hele Østjylland. Det gælder både entreprenører, kontordrift og mindre industri. Her har vi valgt at tilknytte 2 mand pr. virksomhed, således vi latid har en mand på pladsen der kender installation uanset hvad. Dette sikre kunden en hurtig og effektiv service hver gang.

Arbejdsområde:

Vi har stor ekspertise inden for energioptimering, belysning, datainstallationer og generelle el-arbejder på de pågældende installationer. Vi kan sørge for netop din opgave løses på den mest rentable og korrekte måde, i forhold til jeres behov.

Samlet entreprise:

Skulle i have brug for en mindre eller større ombygning/renovering har vi altid muligheden for at samle et dygtig team af alle faggrupper vi har et nært samarbejde med - herved sikre vi i får en driftsikker og rentabel løsning.

Nybyg/renovering:

Vi har 15 års erfaring inden for disse områder, og har stor fokus på nye løsninger samt regler inden for området. Du er altid sikret en løsning er er lovlig, fremtidssikret og driftsikker. Vi kan altid tilbyde rådgivning både til dig, eller dine kunder i forbindelse med en nyopførsel eller renovering.

ER DIN EL-SIKKERHED I ORDEN

Virker dit fejlstrømsrelæ? Et tryk på testknappen er ikke en kontrol, denne knap bruges kun til motion og vedligeholdelse af relæet.

Se kampagne​

Linde Electric A/S - Søren Frichs Vej 20, 8000 Aarhus C - Tlf.: 86 18 22 81 - info@linde-electric.dk