Ring til os

​SERVICE

​Århus - Randers - Hadsten

Vagt:

Linde Electric A/S tilbyder døgnvagt for alle vores kunder. Derved er du altid sikret en hurtig og effektiv service uanset hvornår det er.

Geografisk dækning:

Vi servicerer Randers, Faurskov og Århus komune. Specielle opgaver udføres dog i hele Danmark. Der er altid en servicemontør i nærheden af dig i de respektive områder.

Biler:

Alle biler er speciel indrettede til vores kundegruppe, derved sikres i en hurtig og sikker betjening hver gang.

Dokumentation:

Digitalt udstyr, alle montører og biler er udstyret med pc´. Derved sikrer vi at dine dokumenter omkring dit projekt opbevares sikkert og fortroligt. Ligeledes kan alle montøre få relevante oplysninger og dokumenter frem digitalt på stedet. Herved har vi sparet dig for em masse tid.

Tilfredshed:

Vores montører sætter en ære i at sørge for kunderne er tilfredse efter udført arbejde. Pæn opførsel, oprydning og kundepleje er en selvfølge ved os. Vi udfører arbejde til aftalt tid og pris - hver gang.

Kvalitet:

Alle opgaver udføres med kvalitets produkter, herved sikres din installation en lang og driftsikker levetid. Vi rådgiver omkring de forskellige løsninger der findes, og med de respektive fordele og ulemper der er ved de enkelte løsninger. Vi skal sørge for kunden får det de har behov for, og ikke laver en invistering der ikke er rentabel i de respektive opgaver.​​

ER DIN EL-SIKKERHED I ORDEN

Virker dit fejlstrømsrelæ? Et tryk på testknappen er ikke en kontrol, denne knap bruges kun til motion og vedligeholdelse af relæet.

Se kampagne​

Linde Electric A/S - Søren Frichs Vej 20, 8000 Aarhus C - Tlf.: 86 18 22 81 - info@linde-electric.dk