Ring til os

​SMS-SERVICE

​Linde Electric holder styr på vedligeholden af dit udstyr, så du ikke behøver skænke det en tanke.

Når vi har installeret belysning i huse og butikker, kan vi sende kunden er SMS når levetiden på pærerne er ved at nærme sig. På denne måde har du altid en belysning der virker. Dette er meget aktuelt for at opnå en pæn og driftsikker installation, og bruges ofte ved private med mange halogenlamper, samt butikker og restauranter.

Vi installerer og servicerer ligeledes mange ventilationsanlæg i huse, hvor filteret skal skiftes jævnligt. Her kan man igen bruge SMS-service for at blive opmærksom på udskiftningsdatoer.

I de installationer hvor der er intelligent styring, er der endnu flere muligheder for udnytte SMS-servicen til at sikre vedligeholdelsen.

SMS-service kan også omfatte motion af fejlstrømsrelæ, udskiftning af pose i centralstøvsuger, kontrol af brandalarmer, eftersyn af aircondition, samt udskiftning af filtre og pærer - både indvendigt og udvendigt.

ER DIN EL-SIKKERHED I ORDEN

Virker dit fejlstrømsrelæ? Et tryk på testknappen er ikke en kontrol, denne knap bruges kun til motion og vedligeholdelse af relæet.

Se kampagne​

Linde Electric A/S - Søren Frichs Vej 20, 8000 Aarhus C - Tlf.: 86 18 22 81 - info@linde-electric.dk