Ring til os

Målsætning:Vi bestræber os på at servicerer alle kunder ens.
Når kunder skal have den samme service, betyder det vi skal i de enkelte tilfælde lytte til hvad kundens behov er, derved får alle ens behandling - dog med forskellige løsninger.
Kvalitet og service til aftalt tid og pris er meget vigtigt for os.

Tilfredshed:

Når kunden er tilfreds - er vi tilfreds. Dette motto er vigtigt, da det i dag er dyrt at få håndværkere på besøg. Dette har vi altid med i tankerne når vi arbejder for en kunde. De skal have en hurtig og effektiv service, dog uden at det går ud over kvaliteten.

Arbejdets udførsel:

Når vi er færdige med en opgave er der altid rengjort og vi tager selvfølgelig hensyn til kundens ejendom. Vi anvender bla. gummihandsker når der monteres således der ikke sættes sorte fingre på vægge og lofter. Alle biler har en lille støvsuger, således vi altid har lavet en pæn oprydning efter os.

Kvalitet:
Alle tegninger, dokumentation og brugsanvisninger lagres digitalt i firma. Derved kan vi altid enten på stedet, eller efterfølgende fremsende de dokumenter kundens måtte ønske. Vi er selvfølgelig dækket af vores branche organisation Tekniq, denne sikre vi lever op til alle de krav der er i dag.

SKS:

Dette er et krav der er stillet til alle installatører. Vi efterlever disse krav, men prøver dog at gå endnu længere. Således er vi altid på forkant med pågældende krav og sikkerhed til netop jeres installation.

ER DIN EL-SIKKERHED I ORDEN

Virker dit fejlstrømsrelæ? Et tryk på testknappen er ikke en kontrol, denne knap bruges kun til motion og vedligeholdelse af relæet.

Se kampagne​

Linde Electric A/S - Søren Frichs Vej 20, 8000 Aarhus C - Tlf.: 86 18 22 81 - info@linde-electric.dk